Σελίδες

Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012

Αγορές από το sait Beautyjoint


ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ Κοριτσάκια μου,τι κάνετε:

 Ο μήνας μας υποδέχτηκε με βροχή και δυνατό αέρα και ίσως με κακή διάθεση αλλά την διάθεση μας την φτιάχνουν πάντα η αγορές κάτι παρόμοιο λοιπόν έγινε και σε μένα σήμερα ήρθε η παραγγελια που είχα κάνει από το sait Beautyjoint
 ίσως να το έχετε ακουστά,σε μένα πάντως ήταν άγνωστο μέχρι πριν λίγο καιρό το έμαθα μέσα από την βόλτα που κάνω στα αγαπημένα μου beauty blogs και στης youtybers οπού λέγαν πολύ καλά λόγια έτσι αποφάσισα να τα δοκιμάσω επισκέφτηκα το sait http://www.beautyjoint.com/  για αρχή βέβαια έκανα την εγγραφή γιατί ήταν ανάγκη για όσους θέλουν να αγοράσουν προϊόντα όσοι απλά θέλουν να περιηγηθούν ελεύθερα και δεν χρειαζεται κάτι τέτοιο.
Ανοίγοντας το sait υπάρχουν καρτέλες ανά προϊόντα όπου σε διευκολύνουν στο να βρεις αυτά που θες ποιο εύκολα στο νου μου βέβαια είχα κάποια προϊόντα που ήθελα να αγοράσω και έτσι πήγα κατευθείαν, καλό είναι σε αυτές της αγορές αυτές δηλαδή που δεν έχουμε άμεση επαφή με το προϊόν να έχουμε πάρει μια ιδέα πρώτα πριν το παραγγείλουμε.
 Χαζεύοντας τα προϊόντα θα διαπυστωσετε ότι η τιμές είναι σε δολάρια οπότε η θα πρέπει να κάνετε την μετατροπή ή καλύτερα να αλλάξετε το νόμισμα σε ευρώ από της επιλογές που έχουν, βέβαια η τιμές είναι πάρα πολύ φτηνές αλλά τα μεταφορικά είναι λίγο τσιμπημένα εξαρτάται βέβαια και από την παραγγελια αν είναι να κάνετε μεγάλη τα 15e μεταφορικά δεν είναι ακριβά αλλά αν είναι να κάνετε μια μικρή παραγγελια τότε ναι θα σας φανούν ακριβούτσικα, κάτι άλλο που παρατήρησα ήταν ο χρόνος δεν άργησαν καθόλου να έρθουν έκαναν μια εβδομάδα μπορεί και λιγότερο αν θυμάμαι καλά από την μέρα που έκανα την παραγγελια πήγα έβαλα τα λεφτά στην προπληρωμένη καρτούλα μου,
Α! ναι να αναφέρω ότι χωρις καρτούλα δεν μπορείς να κάνεις παραγγελίες εξωτερικού γιαυτό πριν μπούμε στην διαδικασία της παραγγελίας ας πάμε σε κάποια τράπεζα βγάζουν όλες από ότι ξέρω και να αγοράσουμε μια κοστίζει περίπου 5e και συμφέρει για πολλους λόγους ο κυριότερος η ασφάλεια τον χρημάτων μας αλλά μην πολυλογώ παρακάτω θα σας δείξω τα προϊόντα που αγόρασα αλλά δεν μπορώ να εκφράσω ακόμα άποψη αν δεν τα δοκιμάσω πρώτα γιαυτό μόνο θα τα παρουσιάσω.
 Κραγιόν απο την jordana 1euro.
1.m-red
        2.beige frost.
          3.perfect pink.
      4.iced pink.
         5.barely pink.
      6.raspberry.
    7.all spicy.
   8.mango.
Παλέτα La colors 3 euro.
1.soiree
           2.unforgettable.
  3.tranguil.
Concealer 
1.Pro concealer classic ivory 1,94 euro.
2.Nyx concealer jar green 4,25 euro.
Πούδρα e.l.f  1,54 euro.
light beige.
Πούδρα e.l.f high definition 6,20 euro.
Μάσκαρες Nyx 4,64 euro.
1.provocateur nyx.
2.zazazu nyx.
Liquid foundation oil-free jordana 1,54 euro.
beige.
Σκιές Nyx single 3,86 euro.
1.dark gray.
2.dark navy.
Κραγιόν e.l.f  lip stain 2,33 euro.
1.pink petal.
2.berry brush.
3.nude nectar.
4.crimson crush.

Λοιπόν μπορώ να πω ότι ως αρχική εικόνα μου αρέσουν πάρα πολύ και από ποιότητα αλλά και από τιμή, τώρα το μόνο που μένει είναι να τα δοκιμάσω για λίγο καιρό και ύστερα θα έχει spesial review και μάλλον και φωτογραφίες από τα προϊόντα πάνω μου. Αυτά πιστεύω να σας έδωσα ιδέες για νέες αγορές και αρκετά οικονομικές και περιμένω σχόλια από κάτω για τις δικές σας εντυπώσεις.
 Σας φιλώ.



8 σχόλια:

  1. Θελω παρα πολυ να παραγγειλω απο beautyjoint! Υπεροχες οι αγορες σου! Με το τελωνειο δεν ειχες καποιο προβλημα?
    toothfairygardy.blogspot.gr
    xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πολυ ομορφα ολα!!!κ ιδιαιτερα ζηλεψα τ τελευταια κραγιονακια! με γεια σου :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευχαριστώ!
    Toothfairy και εγώ άκουγα τόσα καλά γιαυτό το sait που πραγματικά ανυπομονούσα, όχι δεν έχεις κανένα πρόβλημα με το τελωνείο πληρώνεις μόνο τα μεταφορικά και αυτά ανάλογα με την αποστολή που θες.
    Fwteini ευχαριστώ πολύ,τα τελευταία είναι στυλο και είναι πολύ ωραία σε απόδοση και σταθερά δεν φεύγουν με τίποτα.
    φιλάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Με γεια! Φαίνονται όλα πολύ ωραία!

    Έχω giveaway http://www.beautyandthemist.com/2012/11/lunarrastar-jewellery-international.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ευχαριστώ πολύ, παρεμπιπτόντως τέλειο το δωράκι που δίνεις άντε να δούμε ποια θα είναι η τυχερή.
    φιλάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κάνω giveaway! Άν θέλεις να συμμετέχεις έλα από δω!
    http://toothfairygardy.blogspot.gr/2012/11/a-sweet-giveaway.html
    :)
    xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το βρήκα το χρώμα του foundation! Ωραίες αγορές!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. θέλω να παραγγείλω και εγώ απο το συγκεκριμένο site..οι αγορές μου ειναι γύρω στα 15ευρω.. ποσο περίπου θα είναι τα μεταφορικά?!

    ΑπάντησηΔιαγραφή