Σελίδες

Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

Καθαρισμός προσώπου Μέρα-Νύχτα.

Γεια σας αγαπημένες μου.
Οπως λέει και ο τίτλος του post μου ''Καθαρισμός προσώπου Μέρα-Νύχτα'' είναι γνωστό σε όλες ότι για να έχουμε μια υγιη επιδερμίδα και να μπορουμε να την χαιρόμαστε πρέπει να την προσέχουμε έτσι όλες η γυναίκες (έτσι θέλω να πιστεύω ) ότι κάνουμε την καθημερινή ρουτίνα του καθαρισμού προσώπου, βέβαια από γυναίκα σε γυναίκα διαφέρει για τον λόγω ότι δεν έχουμε όλες της ίδιες ανάγκες ,αλλά σήμερα θα μιλήσουμε για τον απλό καθαρισμό ενός προσώπου που δεν αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα με το δέρμα τους.
Πρωινός Καθαρισμός:
Πρώτο βήμα για να απομακρύνουμε όλα τα υπολειμματα ακόμα και την ατμοσφαιρική ρύπανση χρησιμοποιούμε για αρχή έναν Αφρό καθαρισμού στην συγκεκριμένη περίπτωση μιας και τον δοκιμαζω αυτό τον καιρό ο συγκεκριμένος αφρός είναι  της apivita το cleaning βρέχουμε λοιπόν το προσωπάκι μας με λίγο νεράκι και τοποθετούμε λίγο από το προϊόν καθαρισμού που έχετε διάλεξη εσείς ανάλογα με τον τύπο δέρματος σας και αρχίζουμε τον καθαρισμό με κυκλικές κινήσεις με περισσότερη εμφαση στα σημεία του περιγράμματος του προσώπου μας και κοντά στης ρίζες των μαλλιών μας και στην συνέχεια ξεπλένουμε με άφθονο νεράκι.
Δευτερο βήμα που το κάνω εγώ στον δικό μου καθαρισμό τώρα αν εσείς δεν θέλετε δεν το προσθέτετε στον δικό σας. Ανα μέρα είναι η διαδικασία της απολέπισης με ένα ελαφρύ προϊόν για την περιοχή του προσώπου  με βοηθάει πάρα πολυ και νιώθω το δέρμα μου να καθαρίζει και να αποβάλει όλα τα νεκρά κυτταρα και μου αφήνει πολυ λεία αίσθηση της επιδερμίδας μου,το προϊόν που χρησιμοποιώ αυτό τον καιρό είναι της bioten είναι ποιο παλιάς σειράς και το είχα βρει σε mini market εντελώς τυχαία.
Τρίτο βηματάκι είναι η εφαρμογή της κρέμας ματιών όπου μια από της αγαπημένες μου είναι το eyes roll-on της garnier.
Τέταρτο και τελευταίο βήμα είναι η ενυδατική κρέμα ημέρας μου από την bioten για λιπαρά δέρματα, την χρησιμοποιούμε σε όλο το πρόσωπο σε μικρές ποσότητες όπως και στον λαιμό μας.
Βραδινός Καθαρισμός:
Λοιπόν έφτασε το βράδυ και θα πρέπει να καθαρίσουμε το προσωπάκι μας για να κάνουμε νανάκια.
Πρώτο βήμα επειδή συνήθως είμαι μακιγιαρισμένη ξεκινάω την περιποίηση βάζοντας σε ένα βαμβάκι γαλάκτωμα προσώπου για να αφαιρέσει τα πολλα-πολλα από το δέρμα μου δεν θα το κρύψω ότι ποιο παλιά που δεν έδινα την σημασία που πρέπει στην διαδικασία του ντεμακιγιάζ αλλά και του καθαρισμού απλά έκανα αυτό το βήμα και έπεφτα για ύπνο μεγάλο λάθος οπού το κατάλαβα μεγαλώνοντας και το έχω διορθώσει πιστεύω 100%,το προϊόν που χρησιμοποιώ είναι της bioten για λιπαρά δέρματα.
Δευτερο βήμα είναι ο καθαρισμός με gel καθαρισμού κάνουμε ακριβώς την ίδια διαδικασία με την πρωινή με περισσότερη προσοχή αυτή την φορά έτσι ώστε να απομακρύνουμε όλα τα υπολειμματα μακιγιάζ ξεπλένουμε πάλι με άφθονο νεράκι.
Τρίτο βήμα η εφαρμογή της τονωτικής λοσιόν μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε πολλές και αξιόλογες που υπάρχουν στην αγορά αλλά εμένα μου τελείωσε η παλιά μου και μέχρι να πάρω κάποια άλλη δοκιμαζω το ροδόνερο που από άρωμα είναι τέλειο αλλά τώρα από θέμα τόνωσης δεν ενθουσιάζομαι κιόλας.
Τέταρτο βήμα είναι η κρέμα ματιών χρησιμοποιώ της Bioten για την υπέροχη ελαφριά της σύνθεση αλλά και επειδή είναι και κατά των μαύρων κύκλων.
Πέμπτο και φτασαμε στο τέλος που είναι η κρέμα νυχτός σε άλλη περιπτώσει αλλά (πάντα υπάρχει και ένα αλλά)που στην δικιά μου περίπτωση την θέσει της την πήρε η κηραλοιφή που έχω ακούσει τα καλύτερα και την χρησιμοποιώ μια εβδομάδα τώρα κάθε βράδυ αλλά δεν θα το αναλύσω τώρα έχω σκοπό να κάνω Post για κάποια εναλλακτικα καλλυντικά που χρησιμοποιώ και της πολλές τους χρησιμότητες τους.

Τα βασικά καθαρισμού προσώπου λοιπών για ένα δέρμα που δεν αντιμετωπίζει θέματα ακμής ή άλλοις ερεθισμούς είναι αυτά, εγώ έδειξα κάποια από τα προϊόντα που χρησιμοποιώ καθημερινά μέρα-νύχτα γι'αυτό τον καιρό, που έχω αγοράσει με δικά μου χρήματα και δεν αντιπροσωπεύω καμια εταιρία,το αναφέρω για τυχών παρεξηγήσεις . Αυτά λοιπόν φίλες μου πιστεύω να τα έγραψα όσο ποιο αναλυτικά γίνεται, τώρα όσες θέλετε κάποια πληροφορία για κάτι από όλα αυτά ή για κάποιο προϊόν ή ακόμα να περιγράψετε και την δίκη σας καθημερινή ρουτίνα μπορείτε να αφήσετε σχόλιο θα χαρώ πολυ να τα δω και να απαντήσω.

Σας στέλνω φιλάκια.

                                            

14 σχόλια:

  1. Πόλυ ωραίο και χρήσιμό το post σου! Το πρώι είμαι πιο τυπική στην όλη διαδικασία, το βράδυ είναι που ξεφεύγω κάποιες φορές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Heey You're awesomee!!
    check out my blog too :)
    http://lapanteravestidaderosa.blogspot.com.es/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και εγώ τα ίδια μαράκι μου αλλά τα τελευταία χρόνια προσέχω πολυ και τον βραδινό μου καθαρισμό γιατι είναι πολυ πολυ σημαντικος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Great products!!! thank you so much for your visit!!
    I follow you now!
    Have a wonderful weekend!

    Besos, desde España, Marcela♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολυ ομορφο ποστ! Σωστα βηματα και με οικονομικα προιοντα ;-)

    http://beautyincrisis.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ωραία τα προϊόντα που προτείνεις! Ειδικά της bioten τα έχω δοκιμάσει και είμαι πολύ ευχαριστημένη! ΚΑΙ φθηνά ΚΑΙ καλά! Καλό μήνα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ευχαριστώ πολυ,ναι είναι όλα οικονομικά αλλά και πολυ καλά ποιοτικα και ειδικά της BIOTEN που όλο και γίνεται και καλύτερη. ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΑΣ!!!

    ΧΧΧ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πραγματικα ειναι η καλυτερη σε κρεμα ημερας και καλη σε ποιοτητα αλλα και αρκετα οικονομικη για να μπορουμε να την αποκτησουμε ολες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. δεν έχω δοκιμάσει την κρεμα της bioten ίσως στο μέλλον , το ροδονερο the best το έχω και εγω, απο ενυδατικη χρησιμοποιω της avon Kai είμαι αρκετα ικανοποιημένη,φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Γεια σου Νina δεν έχω δοκιμάσει ποτε ενυδατική απο την avon αλλα χρησιμοποιεί η αδελφη μου μια απο την avon και απο μυρωδιά ειναι τελεια,και εχω ακούσει πολυ καλα λογια και αν μου δοθεί η ευκαιρία θα την δοκιμάσω και εγω,οσο για το ροδονερο απο τοτε που το εμαθα δεν το αποχωριζομαι μιας και κανει για πολλες χρησεις (Τονοτικη λοσιον, καθαρισμο προσωπου).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. δεν ξερω παιδια τι εννοειτε εσεις παντως εγω που πηγαινω σε αυτο το κεντρο αισθητικης https://christies-adc.gr/ ειναι παρα πολυ εξηπηρετικοι και με πολλα προοιοντα και υπηρεσιες

    ΑπάντησηΔιαγραφή