Σελίδες

Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2013

My Favorites For 2012!!!

Hello my Beauties!
Ο χρόνος έφυγε και ήρθε ο καινούργιος αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε και αυτά που γνωρίσαμε και αγαπήσαμε μέσα σε αυτόν, κάθε μήνα λοιπόν παρουσίαζα τα αγαπημένα προϊόντα έφτασε λοιπόν η ώρα να κάνουμε μια σούμα όλων αυτόν.Προϊόντα που ξεχώρισα και που αγόρασα αρκετές φορές χωρις να το μετανιώσω, πάμε λοιπόν να τους ρίξουμε μια ματιά.:
 Στον πρωινό μου καθαρισμό εδώ και πολλους μήνες δεν λείπει το cleansing Κρεμωδης αφρός καθαρισμού με ελιά και λεβάντα για πρόσωπο και μάτια από την Apivita.
 Δυο προϊόντα που χρησιμοποίησα πολυ τον χρόνο που μας πέρασε ήταν ένα για το σώμα fa mustic moments shea butter&passion flower (Μυρίζει λουλούδια),το δευτερο είναι ένα ol time classic προϊόν για τα μαλλιά pantene shampoo.
Μια κρέμα μαλλιών που πραγματικά καταευχαριστιθικα Aussie 3minute miracle,δεν θα πω αλλά γιατι έχω ετοιμάσει ξεχωριστό review για την συγκεκριμένη μάσκα.
 Τώρα τη να πω για τα μαντηλάκια και την ενυδατική κρέμα ημέρας της bioten είναι πολυαγαπημένα σε όλες, οπότε τα λόγια περιττά.
3 αποσμητικά σώματος από διαφορετικές εταιρίες και διαφορετικά είδη (roll-on, σπρει) αλλά το ίδιο αγαπημένα, κοινό τους σημείο NO PARABENS!
 Αντηλιακό γαλάκτωμα προσώπου& σώματος με θαλάσσια λεβάντα και πρόπολη spf 20 από Apivita 
είναι ένα από τα 2 ποιο αγαπημένα μου αντηλιακά που παίρνω και θα ξαναπερνω για πολλα χρόνια ακόμα,στα συν του το χρώμα που σου δίνει μια πολυ ελαφριά κάλυψη.
 Στα αγαπημένα προϊόντα του χρόνου συμπεριλαμβάνονται και η καλοκαιρινή μήνες για αυτό είπα να προσθέσω στην λίστα μου και κάποια καλοκαιρινά προϊόντα Honey bronzer από τα body shop το χρησιμοποιούσα κυρίως στα πόδια, πλάτη αλλά και ντεκολτέ.
 Βαζελίνη για τα χειλάκια σε Poket size με τριαντάφυλλο και αμυγδαλέλαιο πολυ ωραία μυρωδιά αλλά και ενα ελαφρύ χρωματακι για φυσική απόχρωση.
 Μασκαρες απο την maybelline Colossal volum,faux cils volum,cil cill volum express
ειναι και η 3 αγορασμένες απο το ebay και ειναι πολυ καλές σε απόδοση και με βγάζουν πάντα από την δύσκολη θέση.
 Κραγιονακια jordana από το αγαπημένο και πασίγνωστο ποια sait beautyjoint αν και δεν τα έχω πολυ καιρό είναι αδύνατο να μην τα συμπεριλάβω στα αγαπημένα.
4 lipgloss από την mac ,σε φλουο χρωματακια που τα φόραγα συνέχεια το καλοκαίρι και ίσως και μερικές φορές το χειμώνα για να μου φτιάχνουν την διάθεση μου.
 Μια παλέτα σκιάν που δεν σταμάτησα να χρησιμοποιώ χειμώνα-καλοκαίρι απο τα sephora colorful artist palete.
Σύνθεση απο μονές matte σκιές της mac,αν μπορούσα να της ξεχωρίσω χρωματικά αν και ειναι συμπληρωματικά χρώματα μεταξύ τους, της ποιο ανοιχτόχρωμες για πρωινές εξόδους και της ποιο σκούρες για ποιο βραδινές εμφανίσεις. 
 Jordana foundation oil-free αν και στην αρχή ήμουν λίγο επιφυλακτική απέναντι τους τελικα με κέρδισαν πανηγυρικά και ο λόγος η πολυ καλή τους κάλυψη και η σταθερότητα ίσως το μόνο αρνητικό η δυσκολία στο να το απλώσεις στο πρόσωπο.
 Αγαπημένες μυρωδιές Eau de parfum speay Reb'l Fleur by Rihanna το συγκεκριμένο μου το φέραν δώρο από το εξωτερικό έχω χρησιμοποίηση ελάχιστο γιατι δεν θέλω να το σπαταλήσω ετοιμάζω review όπου θα τα πούμε καλύτερα.
Αν μπει κανέναν μέσα στο δωμάτιο μου είναι σίγουρο οτι το συγκεκριμένο άρωμα θα το μυρίσει σε ολο τον χώρο μιλάω φυσικά για το White Musk Eau de toilette απο τα body shop.
 Και είπα να τα αφήσω για το τέλος για μια χαρούμενη νότα βερνίκια νυχιών που χιλιοφορεμένα τα περισσότερα καλοκαιρινή περίοδο.

Και κάπου εδώ φτασαμε στο τέλος ,το ξέρω σας κούρασα λιγάκι και φανταστείτε ότι είχα πολλα περισσότερα στο μυαλό μου να βάλω αλλά εκεί θα νυχτώναμε οπότε μάζεψα λίγο απ'ολα.
Πιστευω λοιπόν να σας άρεσε και να το βρήκατε ενδιαφέρων,στα προϊόντα δεν έβαλα τιμές αλλά για κάποια διευκρίνηση μπορείτε να αφήσετε σχόλιο και με μεγάλη μου χαρά θα σας απαντήσω.

Τα Ξαναλέμε Πολυ Σύντομα.
Φιλάκια!!!

11 σχόλια:

  1. Το καθαριστούν της Αpivita είναι τελειο, και εγω αυτο χρησιμοποιώ...

    Φιλια
    xxxxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. poly wraies epiloges!!!
    exeis kai brabeio!!!
    http://sizebeauty.blogspot.gr/2013/01/new-blog-awards.html
    filia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!
    ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΚΑΙ ΕΓΩ (ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ APIVITA,ΜΑΝΤΗΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΗΛΙΚΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΦΕΤΟΣ ΜΕ ΕΣΩΣΕ ΑΦΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΟΥ ΟΙ ΠΑΝΑΔΕΣ ΠΑΡΕΜΕΙΝΑΝ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΕ ΕΙΔΕ ΗΛΙΟΣ.ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ ΤΗΝ ΣΥΣΤΗΝΩ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ.
    Να πω και για την colossal οτι κανει πολυ καλη δουλεια και ενα θετικο για μενα ειναι οτι δεν γινονται πετρα οι βλεφαριδες.Μενουν μαλακες και ευκαμπτες.
    Συγγνωμη για το μεγαλο σχολιο μολις αλλα μολις τωρα βρηκα το μπλογκ σου και μου αρεσε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Blushingloves Irene Greece όντως το καθαριστικό της apivita ειναι παρα πολυ καλο και το +του οτι είναι και για τα μάτια.
    φιλακια.


    c'est moi Σ'ευχαριστω πολυ και για τα καλα σου λόγια αλλα και για τα βραβειακια τα 2 συγκεκριμένα τα εχω λάβει άλλη μια φορά αλλά χωρις της ερωτήσεις οπότε μάλλον θα συμπληρώσω της ερωτησουλες και θα το ξαναδημοσιευσω,φιλακια γλυκιά μου!



    pergamonto μου γλυκό Καλή χρονιά και σε σενα με αγάπη και ευτυχία! Συμφωνώ μαζι σου σε ολα η apivita ειναι το αγαπημένο μου αντηλιακό και οντως κανει δουλεια με την εμφάνιση των πανάδων την χρησιμοποιεί η αδελφη μου και δεν της εχουν αυξηθεί επισεις το αλλο θετικό ειναι το χρώμα που δεν ειναι αυτο το λευκό που οσο καλα και να το απλώσεις πάντα αφηνει ασπρίλα. Τωρα τι να πω για την colossal ειναι μια απίστευτα καλη μάσκαρα που νομίζω θα την αγοράζω για πολλα πολλα χρόνια ακόμα.
    Φιλακια πολλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι βαζελίνη για τα χείλη την βρίσκουμε στα φαρμακεία?Αν θέλετε δείτε και το δικό μου blog :)
    http://irenesplanet.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Irene Μου την συγκεκριμένη την ειχα αγοράσει απο ενα αγγλικό sait http://www.eastendcosmetics.co.uk/ αλλά είμαι σίγουρη οτι στα φαρμακεία υπάρχει κατι παρεμφερές σε lipcare, πάντως θα ρίξω μια ματιά αν υπάρχει και το συγκεκριμένο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ωραία αγαπημένα!! :)
    Η παλέτα φαίνεται πολύ καλή.. Και έχει ωραία χρώματα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Συμφωνούμε στα: καθαριστικό Apivita (τώρα χρησιμοποιώ αυτό με την πρόπολη και κίτρο, αποσμητικό Dove (χρησιμοποιώ το κίτρινο ή το πράσινο) και maybelline Colossal volume! Το foundation της gordana σε ποια απόχρωση το έχεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Claire: Σ ευχαριστω πολυ ναι η παλέτα εχει φανταστική απόδοση και την συγκεκριμένη την πήρα 5E απο το stock sephora σε περίοδο εκπτώσεων.

    Melina: Η apivita εχει απο τα καλύτερα καθαριστικά προσώπου και μου αρεσουν γιατι μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις και στα ματια σου,και εγω κατα καιρούς χρησιμοποιω και το κίτρινο αλλα και το πράσινο.
    Τα foundation με την αντλία ειναι beige και Natural.

    ΑπάντησηΔιαγραφή