Σελίδες

Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013

Erre Due -Girl Of The Year.

Κοριτσάκια μου!
''Erre Due Girl Of The Year'' όπως λέει και ο τίτλος του σημερινού Post και θα αναρωτιέστε γιατι!
Στο facebook λοιπόν πριν τα Χριστούγεννα υπήρχε ένας διαγωνισμός από την εταιρία καλλυντικών erre due όπου κάθε βδομάδα θα κλήρωνε το ''Girl of the week'' που η τυχερή θα κέρδιζε ένα πακέτο καλλυντικών αξίας 100Euro από την ομώνυμη εταιρία,τα κορίτσια ομως που δεν ήταν τυχερές για της κληρώσεις της βδομάδας έμπαιναν αυτόματα για την μεγαλύτερη κληρώσει οπού θα έβγαζε την ''Girl of the Year''και θα κέρδιζε ένα πακέτο καλλυντικών αξίας 200Euro.
Και ναι όπως θα καταλάβατε ήμουν η μεγάλη νικήτρια του διαγωνισμού, να μην σας περιγράψω την στιγμή που με πήραν τηλέφωνο και μου το ανακοίνωσαν πόσο χαρά ένιωσα γιατι ήταν η πρώτη φορά που κέρδιζα σ'εναν διαγωνισμό, το αισθάνθηκα σαν χριστουγεννιάτικο δώρο που μου το έφερε ο Άγιος Βασίλης.

Σε αυτό το όμορφο κουτάκι έφτασε στην πόρτα μου!
Και να και το περιεχόμενο!
Παρακάτω είναι το περιεχόμενο σε ποιο κοντινές φωτογραφίες θεώρησα ότι θα ήταν καλύτερο να μην σας τα περιγράψω σε ένα post όλα αλλά μιας και τα περισσότερα τα έχω δοκιμάσει και τα χρησιμοποιώ να κάνω κάποια review γι'αυτα που ξεχώρισα.

Από τα περισσότερα προϊόντα είμαι πολυ ευχαριστημένη εκτός βέβαια από κάνα 2 που δεν τα δοκίμασα για τον λόγο ότι είναι σε λάθος αποχρώσεις και δεν μου ταιριάζουν για τον χειμώνα αλλά σίγουρα θα τα χρησιμοποιήσω το καλοκαιράκι.
Αυτά από μένα πιστεύω να σας φάνηκε ενδιαφέρων,αν ξεχωρίσατε κάποια προϊόντα και θέλετε περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να αφήσετε σχόλιο ή να μου στείλετε email.

Φιλακια Κούκλες μου!

11 σχόλια:

  1. δουλευα καποια περιοδο στην erre due και ειμαι σιγουρη οτι θα λατρεψεις τα προϊοντα τους... ειδικα οι αποχρωσεις στις wet'n'dry που κερδισες ειναι φοβερες!Κραγιον, ρουζ και πουδρα λαμψης επισης .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τί τυχερή που είσαι :) Το μαύρο μολύβι ματιών το έχω κι εγώ είναι πολύ καλό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Juliet:Μεχρι στιγμης τα εχω δοκιμασει ολα εκτος απο το foundation και την πουδρα γιατι ειναι πολυ σκουροχρωμα γιατιν επιδερμιδα μου αυτη την στιγμη,ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενη απο το ρουζ της 2 σκιες wet'n'dry την μασκαρα,αλλα οπως λες και απο την πουδρα λαμψης που ειναι τελεια και κρατιεμαι να μην την σπαταλαω τωρα για να την χαρω το καλοκαιρι.


    Lonely <3 Reviews:Σ'ευχαριστω πολυ μια φορα σταθηκα και εγω τυχερη ελπιζω να μου παει ετσι ολη η χρονια,το δοκιμαζο αυτο τον καιρο αλλα εχω παρατηρηση οτι αν και στην εξωτερικη γραμη καθετε για πολλες ωρες αντιθετα στην υγρη εξαφανιζεται αμεσως δυστιχως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Hi! Love your blog, Im a new follower

    Im a self-taught makeup artist and upcoming YouTuber and have a beauty blog where I feature product reviews, picture tutorials, looks I have created and so on..
    Would love for you to check it out and even follow if you like it?!

    Love always
    xxx
    Sanna

    www.lookamillion.blogspot.com
    www.facebook.com

    P.s I always follow back x

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φαίνονται όλα τέλεια! Καλοφόρετα!
    Έχεις beauty tag στο blog μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Maria και penny Σας ευχαριστω και της 2 παρα πολυ για το Beauty tag αλλα το εχω κανει και εχω απαντησει στης ερωτησουλες εδω:
    http://beautylandsecrets.blogspot.gr/2012/12/beauty-tag.html
    Πολυ ωραιες και η δικες σας απαντησεις.
    φιλακια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πάντα τόσο τυχερή σου εύχομαι να είσαι :)
    http://notebookofclaire.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σας ευχαριστω πολυ πολυ κοριτσια μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. μπράβο, συγχαρητήρια!!! :) πάντα να είσαι τυχερή. καλοφόρετα όλα τα προϊόντα, φαίνονται υπέροχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Σ'ευχαριστω πολυ αν και δεν είμαι συνήθως τυχερή κέρδισα, είναι όντως τα περισσότερα πολυ ωραία σύντομα θα κάνω αναλυτικά reviews.

    ΑπάντησηΔιαγραφή