Σελίδες

Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

KORRES-Αντηλιακή Προστασία!


Κοριτσάκια μου,τι κάνετέ;
Εύχομαι να είστε όλες καλά και ακόμα ποιο κούκλες απο οτι σας άφησα,ξέρω πέρασε αρκετός καιρός απο την τελευταία φορά που έχουμε να τα πούμε περίπου 3,5 μήνες αλλα επανήλθα είμαι εδω και εχω σκοπό να μείνω και να συνεχίσω να τα λέμε.
Έκανα λοιπόν ενα κάλο ξεκαθάρισμα τον προϊόντων που μαζεύτηκαν όλον αυτόν τον καιρό και κατέληξα σε αυτα που μπορώ να πω οτι τα έχουμε ποιο πολυ ανάγκη,
και τι έχουμε ανάγκη το καλοκαίρι; μια πολύ καλή αντηλιακή προστασία ειδικά για τα πρώτα μας μπανακια που ο ήλιος δεν μας έχει δει και αν δεν προστατευτουμε θα μας κάνει σαν βρασμένα κοτόπουλα,κάπως έτσι την είχα πατήσει την προηγούμενες χρονιές,
άλλα επειδή όπως λενε το πάθημα γίνεται μάθημα φέτος απο πολύ νωρίς έτρεξα στο φαρμακείο της γειτονιάς μου και προμηθεύτηκα αντηλιακά τοσο για το πρόσωπο οσο και για το σώμα,
η έκπληξη βέβαια ήταν οτι στο φαρμακείο επικρατούσε ένας χαμός απο αντηλιακά και μπορώ να πω οτι ελαφρός πελάγωσα απο το πλήθος, άλλα η βοήθεια του κυρίου Γιώργου με ξελάσπωσε για αλλη μια φορά και μου πρότεινε αυτο που ήθελα:
Korres Αντηλιακή Προστασία μια συσκευασία που περιέχει 2 προϊόντα 1+1 δώρο.
Η συσκευασία περιέχει 2 προϊόντα και όπως αναγράφει είναι 1+1 δώρο,ποιο αναλυτικά:
Αντηλιακό Γαλάκτωμα Προσώπου-Σώματος Γιαούρτι 50spf τα 150ml.
+
Αντηλιακή Κρέμα Προσώπου Γιαούρτι 50spf τα 50ml.
=
18,50 EYRO.
Λίγα Λόγια: Το γιαούρτι ειναι φυσική πηγή λακτοζεις,προτείνων,ιχνοστοιχείων και βιταμινών εχει την ιδιότητα να αυξάνει κατα πολυ τα επίπεδα της υγρασίας στις ανώτερες στιβάδες της επιδερμίδας και να προσφέρει αίσθηση δροσιάς.
Ο μεγάλος βαθμός προστασίας spf 50 εκφράζει τον βαθμό προστασίας που προσφέρει ενα προϊόν ανάλογα με της ανάγκες της καθε επιδερμίδας,όσο ποιο ψηλός ο δείκτης τοσο περισσότερο μπορεί να αντέξει το δέρμα πριν προκληθεί έγκαυμα.
Η συχνότητα επαναλήψεις ειναι ανάλογα με την ηλικία (για παιδιά προτιμήστε αντηλιακά που αναγράφουν οτι απευθύνονται σε μικρή ηλικιακή ομάδα) οσο αφορά για εναν ενήλικο η αναλογία είναι 1/3 κουταλάκι του γλυκού για το πρόσωπο και τον λαιμό καθε 1 ωρα,και 6 κουταλάκια του γλυκού για το σώμα καθε 1-2 ωριτσες (βέβαια η αναλογία μπορει να αλλάξει ανάλογα με την συχνότητα που ερχεσται σε επαφή με την θάλασσα).

Η Δική μου γνώμη για τα προϊόντα μιας και τα εχω δοκιμάσει περίπου για ενα μήνα και ακόμα τα χρησιμοποιώ σε καθημερινή βάση ειδικά το αντηλιακό προσώπου που ειναι και σε πολυ πρακτική συσκευασία που χωράει ακομα και στην τσαντα μου για ανανέωση αν χρειαστεί μεσα στην μερα.
Τώρα οσο άφορα το άρωμα ειναι ελαφρύ δεν μου θυμίζει καθόλου γιαούρτι οπως λεει μπορώ να πω οτι αυτό μου αρέσει πολυ γιατι ισως ο μονος δισταγμός που μπορεί να ειχα στο να το αγοράσω ηταν το άρωμα γιαούρτι αλλα ευτυχώς σε εμενα δεν μου το θυμίζει. Επίσης μου έκανε εντύπωση οτι αν και αρκετά λευκό και πιχτω δεν αφήνει ασπρίλες στο δέρμα και απλώνεται παρα πολυ εύκολα.

Αυτα απο μένα ειπα να ξεκινήσω με ενα review για ενα πακέτο προσφοράς που υπάρχει στα φαρμακεία για ενα προϊόν που πραγματικά ειναι αναγκαίο για ΟΛΕΣ ανεξαιρέτως,έρχεται πολυ σύντομα ενα post για την ηλιακή ακτινοβολία και για τους κινδύνους της.

Σας φιλώ γλυκά.

12 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. emena pragmatika den mou ftanoun xrhsimopoio arketa antiliakh prostasia eidika sto proswpo xeimwna-kalokairi giati eimai arketa anoixtoxrwmh kai mou bgainoun diafores allergies.

      Διαγραφή
  2. Αυτή την εποχή η επιλογή αντηλιακού είναι πονοκέφαλος πραγματικά!
    Τυχερή που επέλεξες! Καλές...ηλιοθεραπείες λοιπόν!!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχα ψεματα,μεχρι να αποφασισω ποιο να επιλεψω μου πηρε αρκετη ωρα,υπαρχουν τοσα πολλα που πραγματικα οσο και αποφασισμενη να πας συγουρα θα καταληξεις με αλλα..καλο καλοκαιρακι να εχουμε!

      Διαγραφή
  3. Η αναζήτηση του κατάλληλου αντηλιακού είναι σοβαρό θέμα!! Εγώ ακόμα δεν έχω καταλήξει κάπου να φανταστείς..
    Πολλά φιλιά :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ειναι πολυ σοβαρο claire μου ειδικα για τα πρωτα μπανια που καταληγουμε να καιγομαστε αλλα και το κακο που μας κανει,ευχομαι να καταληξης γρηγορα γιατι ο ηλιος σε περιμενει..
      πολλα φιλια.

      Διαγραφή
  4. Θέλω πολύ να τα δοκιμάσω τα συγκεκριμένα! Μόνο και μόνο το γιαούρτι σαν συστατικό μ'αρέσει πολύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μαριαννα μου στα προτινω εχω μεινει παρα πολυ ευχαριστιμενη μην σου πω ξετρελαμενη,και γινεται ακομα ποιο ενδιαφερουσα η συσταση με το γιαουρτι,με την πρωτη ευκαιρια Τεσταρετο.
    φιλακια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Με μεγαλη ευχαρίστηση μου θα περασω μια βολτα απο το blog σου.
    φιλακια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. πολύ σημαντική η αντηλιακή προστασία για το δέρμα, ευτυχώς βρήκα το https://isisters.gr/ που τα έχει όλα και οικονομικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή