Σελίδες

Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013

Keratinology By Sunsilk!


Χαιρετάω τα κοριτσάκια μου,τι κάνετε;
Εύχομαι να ειστε όλες καλά και νιώθετε πάντα όμορφες,
και για να νιώθουμε όμορφες όμως όσο αναφορά της εξωτερική μας εμφάνιση χρειαζόμαστε να είμαστε ή ακόμη ακόμη να προσπαθούμε να είμαστε και τι ποιο όμορφο απο τα πλούσια,υγιη και λαμπερά μαλλιά: τι άλλο εκτός απο την νέα σειρά σαμπουάν Keratinology by Sunsilk.

Επειδή όλες αντιμετωπίζουμε προβλήματα με τα μαλλιά μας τόσο ξηρότητας,θαμπάδας,επιβάρυνση από προϊόντα styling,είναι λογικό να έχουν χάσει την πρότερη τούς νιότη και ιδικά αν έχουν περάσει και από πολλές βαφές και δεν τα έχουμε περιποιηθεί όπως τούς αρμόζει εκει να δείτε πως διαμαρτυρονται τα καημένα γιαυτό πρέπει να κάνουμε κατι να τα βοηθήσουμε και τι αλλο καλύτερο απο μια σειρά περιποίησης ΟΧΙ ακριβή και ουτε σε κάποιο απο τα hair saloun που υπάρχουν αλλα μόνες μας στο σπίτι αγοράζοντας τα προϊόντα μας σε αρκετά φτηνές τιμές,και πωσ θα γινει αυτό?μα πολύ πολύ εύκολα μας φρόντισε η Sunsilk με την νεα εξειδικευμένη σειρά περιποίησης μαλλιων KERATINOLOGY by SUNSILK
Η εταιρία Sunsilk δημιούργησε το Keratinology Instute οπου ανέπτυξε την καινοτομική τεχνολογιας 
Keratin Micro Technology έναν πρωτοποριακό συνδυασμό συστατικών με βάση το σύμπλεγμα κερατίνης που συμβαλλει δυναμικά στην αναδόμηση των μαλλιων:
Διεισδύει σε βάθος 7 στιβάδων στο εσωτερικό της τρίχας 
Θρέφει την τρίχα απο μέσα προς τα έξω
Αναδομεί πλήρως την συσσωρευμένη φθορά ενός χρόνου σε 5 μόλις εφαρμογές.


Η σειρά που μπορεί να ονομαστεί και προσιτή πολυτέλεια βρίσκετε σε ολα τα σούπερ μάρκετ οσο και σε μεγάλα μαγαζιά με προϊόντα ομορφιάς,βγαίνει σε 2 σειρές περιποίηση και διαλέγετε ανάλογα με της ανάγκες σας.
-Σύστημα εντατικής αναδόμησης για ξηρά&ταλαιπωρημενα μαλλιά.
-Σύστημα εντατικής φροντίδας χρώματος για βαμμενα μαλλιά.

Αν και η απόφαση μου δύσκολη σε ποια απο της 2 σειρές να καταλήξω αποφάσισα οτι καλύτερο για αυτήν την εποχή που τα μαλλιά μου έχουν φρεσκοβαφτη ειναι να δοκιμάσω την δεύτερη σειρά 
''Σύστημα εντατικής φροντίδας χρώματος για βαμμενα μαλλιά'',τα προμηθεύτηκα απο μια γνωστή αλυσιδα Super Market σε πολύ χαμηλή τιμή,τα εχω περίπου 2 εβδομάδες και νομίζω ότι μπορώ να πω την άποψη μου στα σίγουρα.
Η σειρά απαρτίζεται απο 3 προϊόντα.
Πάμε να τα δούμε ποιο αναλυτικά:






To shampoo που αφαιρεί τα υπολειμματα και διατηρεί λαμπερό το χρώμα,πολύ ελαφριά σύνθεση με ελαφρύ άλλα άρωμα που διαρκεί.
Τιμή: 3,49 euro.







Το conditioner άμεσης θρέψης που δρα και σαν μάσκα στον χρόνο ενός conditioner,δίνει λάμψη και αφήνει τα μαλλιά πολύ λεία,δοκίμασα το συγκεκριμένο προϊόν χωρίς να χρησιμοποιησω το τρίτο προϊόν της σειράς δηλαδή την μάσκα και έμεινα αρκετά ικανοποιημενη.
Τιμή: 3,49 euro.







Και τέλος της σειράς, η Μάσκα που θρέφει την τρίχα από μέσα προς τα έξω και κλειδώνει την λάμψη και την σταθερότητα του χρώματος,υπέροχη απλά ξετρελάθηκα τόσο με το άρωμα της άλλα και με την αίσθηση και την λάμψη που υπόσχεται την συστήνω ανεπιφύλαχτα.
Τιμή: 7,40 euro.


Αυτά από μένα  κοριτσούδια μου,για μένα θεωρώ μια καλή επένδυση στην φροντίδα των μαλλιων μας και σε αρκετά καλή τιμή όλοι την σειρά όποια και να διαλέξετε,περιμένω σχόλια και οτιδήποτε θελήσετε να μην διστάσετε να μου αφήσετε σχόλιο ή και email.

Φιλάκια Πολλά!

14 σχόλια:

  1. γειά σου κούκλα
    μολις βρήκα το μπλόγκ σου και πρέπει να σου πώ ότι κάνεις πολύ καλή δουλειά!μου άρεσε πολύ το περιεχόμενο!της sunsilk τα προιοντα ςιναι απο τα αγαπημενα μου! Καλό σου καλοκαίρι!!
    θα χαρώ να σε δώ κα στο δικό μου μπλόγκ και ελπίζω να τα λέμε!!
    Φιλάκιαα
    Βίκυ

    www.fashionrailways.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Kalos hr8es Vicky xairomai polu gia ta kala sou logia kai se euxaristw para polu hlikrina,erxomai na dw thn douleia sou sto blog sou,filakia!!!

      Διαγραφή
  2. Πολύ ωραίο post! Μου αρέσει πολύ το σαμπουάν της σειράς και η κρέμα! Την μάσκα δεν την έχω δοκιμάσει... :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. s'euxaristw polu ioanna mou,ontws h krema ths seiras einai polu kalh alla h maska ths akomh kaluterh sou thn protino me thn prwth eukairia testaretin.
      filakia!!!

      Διαγραφή
  3. Δεν τα έχω δοκιμάσει, και για να είμαι ειλικρινής δεν τα είχε πάρει καν το μάτι μου XD Με τόσα καλά λόγια όμως θα τα δοκιμάσω, μιας και όντως έχουν πολύ καλή τιμούλα! Καλημέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν τα έχω δοκιμάσει αλλά ομολογώ πως δεν μου γέμιζαν και πολύ το μάτι κυρίως λόγω του μέγεθούς τους. Μου φαίνονταν μικρά για την τιμή τους. Τι να πω. Μήπως να τα παρατηρήσω καλύτερα? :) ρίξε και μια ματιά στο δικό μου blog αν θες :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ωραιο ποστ !!
    εχεις βραβειο !!!
    http://tomakeupmou.blogspot.gr/2013/08/blog-post.html
    φιλιααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ευχαριστούμε για την ενημέρωση,

    Θα δοκιμάσουμε αρχικά το σ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. αμπουαν και.......
    (ειναι το υπόλοιπο του σχολίου που δεν αμφανισε ο μπλογγερ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. geia sou ,exeis tag..filia
    http://tomakeupmou.blogspot.gr/2013/08/tag-10-things-about-me.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. great post! following you now! i hope to see you in my blog sometimes. thanks!
    Kisses from VV!!
    www.voguelyvan.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Hi I love your blog your posts are amazing !!! go check and subscribe !

    this is my blog http://wtfstreetstyle.blogspot.pt

    kisses WTF! STREET STYLE !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. πέτυχα στο σουπερμαρκετ τη μασκα και τη μυρισα και ηταν σαν να ημουν σε κομμωτηριο! νμζω οτι ειναι must buy!
    http://beautydrugs.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Είχα δοκιμάσει τη μάσκα γιατί την είχα βρει σε προσφορά και μπορώ να πω ότι έμεινα ευχαριστημένη...

    Chadlen

    ΑπάντησηΔιαγραφή